top-alter.jpg

Foredrag i Sct. Nicolai

Jens Christian Grøndahl: "At lade tvivlen komme troen til gode"

Onsdag d. 29. september kl. 19.00 i sognehuset

En aften med forfatter Jens Christian Grøndahl. Foredraget tager udgangspunkt i bogen "Min svage tro" udkommet på forlaget Ekistensen. Jens vil fortælle om sit forhold til kristendommen fra han var barn til i dag og undervejs inddrage sit forfatterskab i indkredsningen af, hvordan kirken og evangelierne med tiden er blevet mere nærværende for ham personligt - og i det, han skriver. Ingen tilmelding - alle er velkomne.

Jette Seidenschnur: "Et liv i frihed"

Onsdag d. 27. oktober kl. 19.00 i sognehuset

Jette Seidenschnur fortæller om sin tid som Jehovas vidne. I 33 år levede hun som rettroende vidne, bundet af et utal af forbud og regler. Men efterhånden voksede drømmen om frihed.
På trods af store familiemæssige omkostninger ved bruddet nyder hun i dag tilværelsen som prisbelønnet fotograf. Alle er velkomne.

Kontakt og find vej

• Sct. Nicolai Kirke