top-alter.jpg

Orgelfestival

Svendborg Internationale Orgelfestival

Instrumenternes dronning, pibeorgelet, har en særstatus i den danske folkekirke.                Som gudstjenesteinstrument er det uovertruffet til ledsagelse af fællessangen,                      og som liturgisk instrument har det flere variationsmuligheder end noget andet instrument.

Der er derfor god grund til at værne om orgelkulturen i Danmark, hvor vi i mange kirker        har instrumenter af fremragende kvalitet. De fortjener særlig opmærksomhed!                  Derfor sætter vi fokus på orglet med koncerter med virtuose udenlandske solister.                Det sker hvert år omkring begyndelsen af august.

Den 18. Svendborg Internationale Orgelfestival 2020 er desværre  AFLYST pga. Covid-19.

Kontakt og find vej

• Sct. Nicolai Kirke