top-alter.jpg

Sorggrupper på Sydfyn

Hjælp til familier i Svendborg Provsti, som har mistet.

Når jeg synger min klagesang for dig, er det for at du skal høre min sorg, det er ikke en stil, du skal rette i.
– Benny Andersen

Alle sogne i Svendborg Provsti står bag tilbuddet om at kunne deltage i en sorggruppe. Tilbuddet er for alle voksne, der føler et behov for at dele deres sorg med andre, der er i en lignende situation.

Det er af mindre vigtighed, hvornår man har mistet og hvem. Fælles for sorggruppedeltagerne er, at de føler det er tungt at komme videre i livet, at de mangler nogen at dele deres sorg med.

Der er 2 ledere af gruppen, som mødes ca. 8 gange med 14 dages interval. Og det er gratis at deltage.

Vil du vide mere?

Flere informationer ved henvendelse til sognepræsten eller provstisekretær Hanne Eckmann på +45 62 22 50 37 eller på mail: hae@km.dk

Du kan desuden læse mere om sorggrupperne i en folder, der ligger i Provstiets kirker, hos lægerne og på bibliotekerne. Du kan også besøge hjemmesiden: Sorggrupper i Folkekirken på sorg.folkekirken.dk.

Kontakt og find vej

• Sct. Nicolai Kirke